HDK Advocaten Ranking | BCGSearch.com

HDK Advocaten

About HDK Advocaten

HDK Advocaten is een niche advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeids- en medezeggenschapsrecht. Wij adviseren en procederen voornamelijk voor grote en middelgrote (internationale) ondernemingen, (statutair) bestuurders en ondernemingsraden. Ook zijn wij strategisch adviseur voor vrije beroepsbeoefenaars en partners bij adviesorganisaties en samenwerkingsverbanden.

Hoge kwaliteit, jarenlange ervaring
Wij staan voor een hoge kwaliteit in advisering, we zijn effectief en hebben oog voor effici?ntie ten aanzien van tijd en kosten. Daarom werken we per cli?nt in een vast team van specialisten. Elk team heeft de benodigde specifieke sectorkennis en is nauwkeurig afgestemd op de aard en niveau van het werk. Onze medewerkers en partners beschikken over jarenlange ervaring en een breed netwerk in binnen- en buitenland. V??r de oprichting van HDK Advocaten waren zij verbonden aan toonaangevende advocatenkantoren.

Location and Practice Areas Wise Attorney Count:

Total Offices: 1

Total Attorneys: 4

Total number of Attorneys in this Practice Area:

Practice Areas No. of Attorneys
Labor & Employment 4

Practice Area Rankings by Region

Noord-Holland

Want to work at HDK Advocaten?

The country's best legal placement firm may be able to get you there! Submit your resume to BCG Attorney Search today: CLICK HERE

Are You an Employer?
Please take BCG Attorney Search's Law Firm Salary Survey:

Click Here